Robot expert Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dit kamp zit vol chips! Nee, geen paprika of zout chips, maar echte computerchips. We gaan aan de slag met Arduino, een opensource systeem met elektronische onderdelen om zelf te leren bouwen met onderdelen en microcontrollers. De ultieme basis van een computer dus! We leren alles over het systeem zelf en wat het eigenlijk allemaal inhoudt. We leren werken met de verschillende onderdelen zodat we dit onder de knie krijgen om te gebruiken voor een groot project. In dit project gaan we aan de slag met het bouwen van een auto! Klinkt bouwen met technologie als muziek in de oren? Dan is dit kamp zeker voor jou. Hopelijk tot gauw!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 170,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro, Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 34,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Mortsel - 34,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Hasselt - 34,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 34,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Mechelen - 34,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Lier - 34,00 euro

Waar

Organisatie

Skillz vzw

Filter op categorie